Setkání ve Strojeticích

Zaslal OK1AR

Zvu vás tímto na 28. setkání radioamatérů na Podbořansku.

Setkání bude, jako tradičně, druhou sobotu v září, čili letos 11.9.2021. Začátek setkání je v 9 hodin.   Koná se ve Strojeticích [JO60RE] v Restauraci TOM.

Pro ty, kteří mají GPS, nebo si chtějí místo setkání upřesnit na mapy.cz jsou souřadnice Loc: 50°10’19.998″N, 13°28’54.077″E.

Parkovací prostor přímo u restaurace je omezen a bude k dispozici normálním turistům. Radioamatéři budou, tak jako vloni parkovat  na prostoru  z  betonových  panelů  cca  30 m po odbočení na obec Běsno.   Budete  stát  prakticky  pod koncem antény OK7AR. Souřadnice pro parkoviště zde. Dá se stát po obou stranách cesty, cestu ponechte pro průjezd chmelařů volnou.

Vjezd před restauraci mají povolen pouze OK1AR, OK1WT, OK1DWQ, OK1ES.

Ti co si budou brát med, tak po domluvě s OK1AR pouze pro naložení.

Dopoledne předvede Tomáš, OK1DWQ provoz přes remote QTH a ve 12.00 na to naváže přednáška a prezentace týkajjící se tohoto provozu. V dnešní době, kdy rušení ve městech stoupá tak, že je umění něco slyšet, je to jedna z mála možností.

Pokud byste měl někdo nějaký zajímavý námět,  přednášku, či prezentaci, dejte vědět. PC a projektor bude k dispozici.

Ale  nejdůležitější  je,  se  po roce  vidět  a pokecat i o věcech,  které se  na pásmu neventilují, případně pomluvit kamarády, kteří na setkání nejsou (hi).

     O vaši pohodu a žaludky se postará vedoucí restaurace, Tomáš,  manžel Aleny, OK7AR.  Alena,  spolu  s  Tomášovou matkou,  zajišťují kuchyni.  K dispozici  teplá a studená kuchyně, dostatek piva i nealko a dalších nápojů.

Doporučuji ochutnat specialitu restaurace TOM a to malinové pivo, ať už v provedení alkoholickém, tak nealko.

     Na setkání dávám  vždy  fotky  s krátkou vzpomínkou na ty,  kteří se pravidelně setkání účastnili  a  již nejsou mezi námi. Bohužel,  covid kosil i mezi těmito radioamatéry a tak od září do dubna jich zemřelo 10.

Neváhejte a  přijeďte. Jak říkám,  každé setkání  může  být  to poslední,  kdy  jsem někoho z kamarádů viděl živého, ale také  může být to poslední,  kdy  někdo  viděl  živého mne.  U této vzpomínky bude prezentační listina a prosím o váš podpis. Bude vhodné, když si vezmete cedulky se svými značkami. Ne všichni se vzájemně známe.

    Kdo  budete chtít  do  Strojetic  dovézt QSL z ČRK,  dejte vědět nejpozději do pondělí  6.9.2021  na  qsl@crk.cz,  nebo  OK1ES@seznam.cz.   Zrovna tak  můžete  na  setkání  předat  řádně  srovnané  QSL  lístky  na  odeslání.  Dovozem šetříte peníze Českému radioklubu za odeslání a balení zásilky. Josef, OK1ES, bude přítomen do cca 11,30, takže si lístky vyzvedněte včas.

Na viděnou se těší Zdeněk, OK1AR a halda pravidelných účastníků tohoto setkání

Comments are closed.