Pozvánka na konferenci OK-RTS

Logo RTS

Vážení přátelé,

dovoluji si pozvat všechny vážné zájemce o radioamatérskou tísňovou komunikaci a samozřejmě hlavně všechny, kdo by se jí chtěli věnovat organizovaně, v rámci iniciativy OK-RTS, na pracovní konferenci, která se bude konat 23. března 2024 v Brně.

Na programu bude sdílení zkušeností s digitálními druhy provozu na KV a VKV, diskuse o přípravě jarního cvičení OK-RTS, vnitřní organizační záležitosti a zkušenosti nebo náměty ke spolupráci s civilními složkami občanské společnosti. Místo konání bude k dispozici od 11 hodin, zahájení oficiálního programu očekáváme kolem 12. hodiny, zhruba na 13 hodin je naplánován společný oběd.

Vzhledem k tomu, že se nám bohužel podařilo zajistit pouze omezené prostory, prosím všechny zájemce, kteří se dosud neregistrovali v OK-RTS, aby se předem přihlásili na mailové adrese ok4rm@c-a-v.com, a to nejpozději do 15.3.2024. V mailu prosím uveďte kontaktní údaje (nejlépe mail i telefon), svou volací značku nebo volací značku radioklubu (pokud máte) a přibližně místo nebo region, kde se běžně vyskytujete (pokud by zájem přesáhl kapacitu – což ale asi nehrozí – byli bychom nuceni vybírat účastníky tak, aby některý region nezůstal stranou, jiný důvod to nemá). Také prosím stručně napište důvod Vašeho zájmu.

Všem zaregistrovaným účastníkům budou po potvrzení účasti zaslány podrobné instrukce s místem konání a dalšími podrobnostmi. V místě bude po omezenou dobu v provozu KV stanice OK2KOJ/p.

Uvítáme všechny, kdo mají vážný zájem o RTK, a to i v případě, že se nechtějí předem vázat k nějaké organziované aktivitě. Bohužel si ale vzhledem k omezené kapacitě musíme vyhradit právo zájemce o účast odmítnout, pokud celkovou kapacitu akce naplníme.

V místě konání je k dispozici omezený počet parkovacích míst pro auta. Účastnický poplatek, který pokrývá i oběd, nepřesáhne 250 Kč.